Prijslijst

Prijslijst

Wij verhuren tal van materialen voor zowel particulier gebruik als de zakelijke markt.

PRIJSLIJST VERHUUR 2020
Alle vermelde prijzen zijn op basis van verhuur , exclusief btw en exclusief eventuele reis en transportkosten.
Huurmogelijkheden

U kunt de luchtkussens en andere materialen op vier verschillende manieren bij ons huren:

Pakket 1: zelf ophalen en zelf terugbrengen
De voordeligste huuroptie, inclusief afhaalkorting. U komt de gehuurde attracties zelf bij ons afhalen en brengt de spullen na afloop zelf weer terug. Wij vragen geen borg, wel moet de afhaler zich kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs en verlangen wij in de regel een contante betaling bij het afhalen.
Pakket 2: Mirakel Promotions bezorgt en haalt op
Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen de attracties na afloop weer bij u op. U bouwt zelf op en af. Deze huurprijs is de basisprijs, hierbij komen nog de transportkosten van eenmalig € 15,00 plus € 0,40 per gereden km. Houdt u er rekening mee dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer naar Winterswijk.
Pakket 3: Mirakel Promotions bezorgt en haalt op en helpt met 1 persoon met op- en afbouw
Wij bezorgen de gehuurde attracties bij u en halen de attracties na afloop weer bij u op. Tevens helpen wij u met 1 persoon bij het opbouwen en afbreken van de attractie(s). Let op: dit betekent dat u zelf ook mee moet helpen! Bij de huurprijs komen nog de transportkosten van eenmalig € 15,00 plus € 0,40 per gereden kilometer. Ook hier geldt dat de afstand 4 keer wordt afgelegd: zowel bij het brengen als het halen rijden wij op en neer naar Winterswijk.
Pakket 4: totaal verzorgd inclusief 4 uur begeleiding
Wij bezorgen de gehuurde attracties, bouwen op en af en begeleiden de activiteit gedurende 4 uur. Extra draaiuren: € 37,50 per persoon per uur. Bij deze optie komen nog de transportkosten; in dit geval tweemaal de te rijden afstand (Mirakel Promotions blijft namelijk ter plaatse). Sommige attracties worden altijd door ons verzorgd omdat de aard van de attractie dit verlangt.
Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn voor 1 dag in euro’s en exclusief 21% B.T.W.

Transportkosten
€ 15,00 plus € 0,44 per gereden km (exclusief 21% B.T.W.).
Meerdaagse Korting
2e dag 25% korting op de huurprijs
3e dag en volgende dagen 50% korting op de huurprijs (geen korting op begeleidingsuren en transport).
Verzekering
Denk aan de mogelijkheid de attracties te verzekeren! Deze materiaalverzekering bedraagt 10% van het huurbedrag. U bent dan verzekerd voor alle schades aan de materialen (met een eigen risico van € 250,00).
Annulering
Bij annulering van een reservering wordt 50% van het orderbedrag in rekening gebracht, bij annulering binnen 24 uur vooraf opdracht wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Abonneer u hier op de nieuwsbrief.

Afhaaladres: Snelliussstraat Winterswijk

Leveringsvoorwaarden

Bij ons kunt u terecht voor de huur van:

Luchtkussens – Abraham, Sara, Baby 2,5 meter – Muziekcomputer met versterker/boxen geschikt tot 75 mensen – Ballonnen – Suikerspinmachine + ingrediënten – Popcornmachine + Ingrediënten – Sky Tubes – Decoratiemateriaal