Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Promotiematerialen met bedrukking zijn bij uitstek geschikt voor het vergroten van de naamsbekendheid en het tonen van je waardering naar een zakelijke relatie.

Promotiemateriaal met eigen logo

Promotiematerialen met bedrukking zijn bij uitstek geschikt voor het vergroten van de naamsbekendheid en het tonen van je waardering naar een zakelijke relatie. Het is ludieke manier van bedanken voor uw zakelijke relaties of een potentiële klanten te benaderen.

Maak een goede indruk door iets weg te geven. Het moment om uw bedrijf en merknaam onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. U kunt een krachtige boodschap uitdragen, ook geschikt voor geschenken met een kleiner beschikbaar budget. Ons dochterbedrijf Nineline Designs beschikt over een ruim assortiment voor ieder doel en budget.

Val op tijdens een evenement

Bent u binnenkort aanwezig op een (zakelijke) festiviteit? Dan is het een goed idee om op te vallen en een goede indruk achter te laten bij de bezoeker. We hebben diverse promotieartikelen die we met uw logo of boodschap kunnen bedrukken. Laat een leuk cadeau bedrukken die u als relatiegeschenk mee kunt geven aan de bezoekers van de festiviteit. Vergeet niet uw eigen medewerkers, zij mogen ook opvallen. Denkt u hierbij aan bedrukte t-shirts of mooie polo’s. Zet uw bedrijfslogo op de kleding en uw medewerkers vallen direct op. Dit verhoogd de naamsbekendheid en straalt u tevens een eenheid uit. Onze professionele promotiemedewerkers kunnen deze artikelen ook voor u uitdelen. Wij ontzorgen u hiermee volledig zodat u zich kunt focussen op uw klanten/gasten.

Voor ieder wat wils

De winter komt eraan, dus hoe leuk is het om uw relatie een ijskrabber cadeau te doen. Een mooi bedrukte mok waar heerlijke warme chocolademelk in kan. Ons creatieve team van Nineline Designs denkt graag met u mee voor een ludiek of grappig cadeau. Een passend relatiegeschenk voor op kantoor of juist voor thuisgebruik. Steek uw thuiswerkende medewerker een hart onder riem met een fijne muismat of gepersonaliseerde USB-stick. Neem hier contact op met ons team.

——————– TOP 5 PROMOTIE ARTIKELEN ——————–

Veiligheidhesjes

Sleutelhangers

Merkactivatie 

Mondkapjes