Steltenlopers

Onze steltenlopers spelen zowel in Nederland als Duitsland.  In Duitsland zijn mondkapjes verplicht. Daarom hebben we ook kostuums waar de mondkapjes in verwerkt zijn. Daarnaast bieden wij vele bijzondere variaties op dit vlak aan.

Kijkacts

Mensen houden van beleving en willen graag vermaakt worden. Voor de feestdagen is deze mobiele act ontzettend leuk. De De Kerstman en zijn elf rijden rond in de muzikale arrenslee. Een fotomomentje met Kerstman is ook geen probleem. Het is een populaire act dus reserveer alvast uw datum.

Etalage actie

Speurtocht door het centrum. Naar keuze kleden wij verschillende etalages ( 4 – 8 etalages) aan in een stijlvolle winterdecor. Met behulp van een app gaan de klanten opzoek naar de verschillende etalages. Dit is een erg leuke activiteit voor kinderen.

Kraskaarten

Met de kraskaarten haalt u een leuke actie in huis. Wij bedenken een speciale actie voor uw eigen winkel of samen met uw lokale ondernemers. Ons promotieteam kunt u extra inzetten om de actie feestelijk te promoten. 

1,5 meter hoge act

We hebben diverse (straat)artiesten in ons bestand die op een ludieke en positieve manier uw klanten kunnen wijzen op de 1.5 meter afstand regel. Naast hun informatieve functie hebben ze ook voldoende humor in huis om uw klanten een lach op het gezicht te toveren. Hieronder onze grote vriend Jan Braam die zijn lengte graag inzet voor de veiligheid.

Piccolo corona proof

Onze piccolo’s, ook wel professionele ‘deur regisseurs’ heten uw klanten van harte welkom en geven direct aan welke regels er gelden in uw winkel of winkelcentrum. Ook deze act is populair onder onze klanten en adviseren wij u dit tijdig te reserveren.

Uit de hoogte

Vanaf grote hoogte heet onze vrolijke Michel uw klanten hartelijk welkom. Hij leidt de bezoekersstromen in goede banen en tovert gegarandeerd een lach op uw gezicht!

De vriendelijke Jan

Jan Gipman is één van onze vriendelijkste artiesten in ons bestand. Met zijn nette en innemende persoonlijkheid kan hij mensen motiveren om zich aan geldende afspraken te houden. Aan charme en hartelijkheid heeft Jan geen gebrek.

Winter Wonderland

Wat is dat voor een rode knop? Druk er eens op?! Wauw de magie begint. Uit de zuil start de muziek te spelen en het landschap in de etalage komt in beweging. Op diverse plekken in een winkelcentrum bouwen wij deze panorama landschappen op. De knop kan met de ellenboog bediend worden. We hebben verschillende opstellingen, voor verschillende seizoenen.