Over ons

Over ons

Ik zal mezelf en mijn bedrijf aan u voorstellen.
Allereerst zal ik even wat vertellen over mezelf.

Ik ben een vrouw die na de middelbare school bij verschillende bedrijven heeft gewerkt maar dat was vooral op het gebied van metaal en techniek. Het laatste bedrijf waar ik heb gewerkt is echter een evenementenbureau geweest.

Daar ben ik begonnen als een figuurballonnenclown en steltenloopster. Later zijn daar alle voorkomende werkzaamheden bij gekomen. Dit heb ik uiteindelijk 8 jaar gedaan waarna ik op kantoor terecht ben gekomen als administratief medewerkster. Dit doordat ik ondertussen moeder was geworden van 3 prachtige jongens waaronder een tweeling.

Na dit 3 jaar te hebben gedaan vertrok de bureaumanager van het bedrijf en ben ik die taak gaan vervullen.

Dit hield in dat ik allerlei evenementen moest gaan verzorgen van het verhuur van een abraham tot het volledig verzorgen van een bedrijfsfeest. Dit vond ik zo ontzettend leuk om te doen dat ik nu voor mezelf begonnen ben.

In mijn vrije tijd werk ik als vrijwilligster op de dierenambulance en doe dit met heel veel plezier! Daarnaast heb ik mijn handen vol aan onze 3 kinderen die ook intensieve verzorging nodig hebben.

Mijn bedrijf bestaat dus nog maar heel kort, maar er zit veel expertise in. Ook zal mijn man die al meer dan 28 jaar in de evenementen zit, hierbij een ondersteunende factor zijn.

Het bedrijf zal allerlei evenementen en bedrijfsopeningen o.a. voor AholdDelhaize verzorgen. Maar ook voor buurtverenigingen of particulieren gaan we ons inzetten. Dit kan doormiddel van een simpele ballonnenboog tot een compleet feest van A tot Z.

Over ons

Tot ziens bij :

Mirakel PromotionsSnelliusstraat 20 — 7102ED Winterswijk — 06-43703373