Inspiratie

Wat je ook organiseert. Een feest of event begint altijd met een idee. Bekijk hier een aantal evenementen die we al organiseerden en gebruik ze ter inspiratie. We zijn benieuwd welke feestelijke ideeën jij straks hebt.

Enkele voorbeelden van bijzondere events die wij afgelopen jaren hebben georganiseerd:

Origineel cadeau

AmsterdamArena

Wat geef je een jubilaris die afscheid neemt als directeur van een makelaarskantoor? Met die vraag kwam het personeel van een pensionado bij ons. Wat het geworden is? Zijn hobby bleek het rijden met paarden te zijn… wat is er dan mooier om hem op pad te laten gaan naar de Royal Ascot in Engeland? Zo dicht mogelijk bij Queen Elizabeth. Wij zorgden er tot in de puntjes voor dat de oud-makelaar kon genieten van zijn grootste hobby.

Stopt één van de voetbalspelers van jouw vriendenteam er mee? Dan moet er in stijl afscheid genomen worden! Door onze contacten konden we de Amsterdam Arena afhuren voor € 1.000,– om op een zondagmiddag te gaan voetballen (incl. een rondleiding). We namen zelf een gitarist mee die het volkslied kon spelen, een geluidsset voor de muziek en 30 enthousiaste spelers. Een onvergetelijke dag voor alle betrokkenen die zich voor één dag een profvoetballer voelden.

Opera zangeres op een bruiloft

Een laatste afscheid

Ben je ooit op een bruiloft geweest waar om 00:00 uur op een groot scherm de Bolero gedraaid werd met de beelden uit de film Les Unes et les Autres? Met een operazangeres, baljurk met lampjes, zwierend op rolschaatsen door de zaal? Wij wel! Slechts 120 bruiloftsgasten kennen dit optreden, die het tot op de dag van vandaag niet zijn vergeten.

Als een jong persoon komt te overlijden en zijn ouders vragen je om de ceremonie te leiden, dan word je daar wel even stil van. Het afscheid aan de rand van de rivier de Lek vond plaats in de stromende regen, dit paste volledig bij de passie van de overledene “het water”. We hebben deze uitvaart volledig georganiseerd, Theo leidde de ceremonie.